stalen scharnierdeur Limburg

Gytrada is een vernieuwend bedrijf op het gebied van interieur- en exterieur-producten vervaardigd uit staal, vaak gecombineerd met glas en hout. De eigen werkplaats, gevestigd te Herkenbosch, biedt de mogelijkheid om flexibel te zijn in zowel hout- maar zeker metaalbewerking en biedt een ervaren ondergrond voor onze producten. De werkplaats die wij hier betreden biedt voldoende ruimte voor de vervaardiging van onze producten zoals stalen deuren, puien en sokkels en zuilen.
In 2016 is gestart met de productie van staal producten zoals sokkels & zuilen. Sindsdien worden er vele modellen stalen zuilen, salon tafels en tal van andere interieur producten verkocht in binnen- en buitenland. Ter uitbreiding van het assortiment is er al snel begonnen met de vervaardiging van stalen deuren en puien.

Via deze website gytrada.nl kunt u doorlinken naar onze webwinkels en vindt u een grote selectie van sokkels & zuilen, interieur producten, accessoires, stalen deuren en stalen puien waar wij trots op zijn of die u zeker niet mag missen. Direct naar het uitgebreide assortiment van deze producten? Neem een kijkje in de gespecialiseerde webshops www.sokkelonline.nl en www.123stalendeur.nl.

Door het continue uitbreiden van accessoires en varianten op de kern producten proberen wij ons assortiment te completeren en de gespecialiseerde shops aantrekkelijk te houden.

Gytrada | Een unieke combinatie van interieur en exterieur producten en continue opzoek naar nieuwe ontwerpen, trends en stijlen vertaald naar dat ene unieke product voor uw interieur of exterieur.
Bezoek onze webshops www.sokkelonline.nl & www.123stalendeur.nl

Uw order wordt door ons met veel aandacht en passie op bestelling gemaakt. Wij werken niet met massavoorraden.

Sokkelonline.nl – Gespecialiseerd in sokkels & zuilen

Ieder product is uniek, met de hand gemaakt in eigen werkplaats. De energie die het geeft om een mooi product te creëren zorgt voor speciale creaties. We zijn altijd opzoek naar nieuwe ideeën en heeft u een speciaal verzoek? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Het machinepark laat het toe om bijna elke vraag te honoreren.

123stalendeur.nl – Voor maatwerk stalen deuren

In 2016 is er gestart met de productie van stalen producten, waaronder stalen deuren. Sindsdien worden er vele producten, met de hand vervaardigd en verkocht in binnen- en buitenland. De kennis is in eigen huis en door de samenwerking met partner Glasstraal Design, dat tevens afwerk-, timmer- en klusbedrijf is, kon een mooi product als stalen deuren niet ongeroerd blijven. Ook wij zagen dat dit product de laatste jaren aan populariteit sterk heeft toegenomen.

Gydo Meijers

X